Golf dyshi ia kalon bredhit

Golf dyshi ia kalon bredhit

Tashmë kur janë afruar festat e fundvitit dhe gjithçka po fillon të merr pamje festive, një kosovar është kujdesur që këtë ta bëjë edhe në veturën e tij.

Fotografite janë publikuar ne grupin e meraklive të veturave neë Facebook “Merakli t’kerreve”/21Media