Nuk raportohet për të lënduar

Nuk raportohet për të lënduar

Në rrugën “7 shtatori” në Gjilan është raportuar për një grabitje të armatosur.

Sipas policisë, grabitja është kryer nga një person i dyshuar (i panjohur), i cili ishte i maskuar dhe nën kërcënim të armës, ka marrë një shumë parash nga punëtorët e barnatores. I dyshuari është larguar në drejtim të panjohur.

Policia njofton se nuk ka të lënduar./21Media