LVV dhe PDK fajësojnë njëra tjetrën për këtë veprim

LVV dhe PDK fajësojnë njëra tjetrën për këtë veprim

Policia e Kosovës ka nisur hetimet lidhur me grafitet, në muret e shtëpisë së deputetes, Adelina Grainca në të cilat thuhej “Bijat i shesim, votat i qesim”, por ende nuk ka ndonjë të dyshuar. Lëvizja Vetëvendosje dhe PDK po e fajësojnë njëra tjetrën për këtë vepër ndaj deputetes Grainca.(Teksti-Fitore Ademi, kamera – Vllaznim Jakupi)/21Media