Halimi:Fuqizimi i ndërmarësisë dhe shtim i punësimit.Mastalus: Jemi krenarë që jemi partnerë me Qeverinë e Kosovës

Halimi:Fuqizimi i ndërmarësisë dhe shtim i punësimit.Mastalus: Jemi krenarë që jemi partnerë me Qeverinë e Kosovës

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural bashkë me USAID-in kanë organizuar ceremoninë zyrtare të nënshkrimit të granteve investive me disa përfitues për sektorin e pemëve të imta. Përfitimi nga këto grante është konsideruar tejet i rëndësishëm në rritjen e kapaciteteve prodhuese dhe eksportin e tyre në tregun e vendeve të BE-së./21Media