Kërkohet strehimore për fëmijët

Kërkohet strehimore për fëmijët

Që nga kthimi i tyre në Kosovë nga zona e konfliktit në Siri gratë vazhdojnë të jenë në arrest shtëpiak, ku 20 raste kanë kërkuar ndihmë sociale.

Ndërsa fëmijët janë pjesë e mbrojtjes së strehimit familjar, por ky strehim nuk është i përhershëm, për çka Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale vlerëson se është mirë të ketë strehimore./21Media