Eksperienca të ndryshme të grave

Eksperienca të ndryshme të grave

Në vitet e 80-ta të shekullit të kaluar, gratë kanë hequr pjesën më të madhe të vetullave me piskatore. Por, kjo prirje e modës është një gjë e së kaluarës dhe tendenca e sotme po duket më e natyrshme.

Vërtet disa njerëz kanë një sens të mirë humori dhe që janë të gatshëm të gjejnë fotot e tyre të vjetra dhe të qeshin me veten.

Më poshtë ju sjellim disa foto, të marra nga bright side, të cilat janë mjaft argëtuese./21Media

“13 – 31 – humba syzet, gjeta vetullat.”

“Unë e vendosa këtë para dhe pas së bashku për të treguar humbjen time të peshës (l 90) dhe kuptova që vetullat e mia gjithashtu u përmirësuan shumë.”

“Para dhe pasi të isha dijeni për vetullat e mia … Ose ndonjë gjë tjetër për këtë çështje …”

“Kaluan 10 vjet, dhe unë mendoj se i rregullova”.

Vetullat me të vërtetë ndryshojnë perceptimin e fytyrës.

“15 deri në 19! Rreth 16 vjeç vendosa të rregulloj vetullat dhe të kujdesem për puçrrat e mia ”.

“Unë kam bërë një rrugë të gjatë. Shumë faleminderit për përdoruesit shumë të ndershëm në internet që hasa rreth 2 vjet më parë! Unë me të vërtetë kisha nevojë. ”