Kjo grimere klientet i ka të veçanta

Kjo grimere klientet i ka të veçanta

Grimerja ruse , Goar Avetisyan me punën e palodhshme dhe transformimet e mrekullueshme të grimit, po  i jep më shumë vetëesim femrave.

Sipas mediave të huaja, e vecanta e kësaj grimereje është se klientet i ka të veçanta.

Shumë prej tyre janë viktima të dhunës, të tjera mund të jetojnë me sëmundjen e rëndë të kancerit, kanë shenja të djegura apo probleme të tjera me lëkurën.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi ku shfaqet puna e grimeres, që cilësohet se ajo po bënë mrekulli . /21Media