Këngëtari i njohur kosovar, Labinot Tahiri krahas angazhimeve në punë gjen gjithmonë kohë për familjen e tij.

Labi përveç sukseseve në karrierë gëzon edhe një jetë të lumtur familajre.

Këngëtari 40 vjeçar ka vite që është i martuar me Hanën dhe së bashku kanë tre fëmijë dy djemë dhe një vajzë

Bashkëshortja e tij, Hana së fundmi ka publikuar një fotografi të bukur familjare. /21Media