Një 35-vjeçare është martuar me veten në një ceremoni para familjes dhe miqve, pasi u nda nga i dashuri i saj.

Meg Taylor Morrison, nga Georgia, kishte dashur të martohej në tetor të vitit 2020, por pasi u nda nga partneri i saj vetëm katër muaj para kësaj date, ëndrrat e saj për tu lidhur më dikë tjetër u shuan, transmeton rtv21.tv.

Kjo derisa ajo mësoi për ceremonitë e vetë-martesës dhe vendosi që ajo nuk donte të priste që partneri i përsosur të vinte.

Ashtu si shumica e nuseve, Meg planifikoi me përpikmëri ditën e saj të veçantë për muaj me radhë, duke porositur një tortë martese të bërë me porosi, duke zgjedhur fustanin perfekt dhe natyrisht, duke zgjedhur një unazë diamanti të shkëlqyeshme.

Ajo iu betua pasqyrës për besnikëri para se të “puthte” veten në pasqyrë.

Sidoqoftë për Meg, arsyeja kryesore për t’u martuar me veten ishte të largohej nga përpjekjet për të kënaqur njerëzit e tjerë dhe në vend të kësaj të përqendrohej në vënien e vetes së parë.

Për Meg, martesa me vetveten ka qenë një përvojë jashtëzakonisht pozitive që e kujton atë të besojë në gjykimin e saj dhe të vendosë shëndetin dhe lumturinë e saj në radhë të parë.

“Unë doja të martohesha me veten si një akt i dashurisë për veten”, tha Meg./21Media