Gratë në komunën e Klinës të zonja në biznesin e agrikulturës

Gratë në komunën e Klinës të zonja në biznesin e agrikulturës

Gratë në komunën e Klinës  janë treguar të zonja në biznesin e agrikulturës. Në fshatin Shtupel një grua angazhohet në rritjen dhe kultivimin e mbi 100 dhive. Ajo nga mishi i tyre, qumështi dhe djathi arrin përfitime të mira për familjen e saj. Por në këtë fshat mungon uji për pije kurse rruga është e paasfaltuar./21Media