Gruaja që mposhti kancerin e gjirit, Mirjeta Gutaj rrëfen historinë e saj emocionuese

Gruaja që mposhti kancerin e gjirit, Mirjeta Gutaj historin e saj motivuese e tregoi se në “1 Kafe Prej Shpisë” në RTV21.

Gutaj tregoi se ballafaqimi me kancerin e gjirit për të ka qenë i papritur, siç tregoi se “fillimisht e kam vërejtur vet” në vitin 2020.

Gjatë përballjes me këtë sfidë, Mirjeta tha se ka pasur momente të vështira, gjithmonë ka qëndruar e fortë duke u bërë një shembull i mirë për fëmijët e saj.

“Ka qenë moment i vështirë kur djali i madh e ka vërjetur që nuk i kam flokët, moment i vështirë ka qenë edhe kur më është dashtë djalin e vogël me largu nga gjiri detyrimisht”, tha ndër tjera Gruda.

Nga një grua që luftoi me kancerin Mirjeta u bë motiv për të tjerët. Në “1 KAfe Prej Shpisë” Mirjeta tregoi se rreaztimin e fundit e ka pasur pikërisht në ditlindjen e saj më 31 maj.

“Seanca e fundit e rrezatimit me rastësisi të ishte në ditëlindjen time më 31 maj. Seanca ka qenë paradite , unë pasdite kam ardhur në Kosovë”, tha Mirjeta.

Mirjeta Gutaj jeton dhe punon në Gjermani./21Media 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button