Pandemia ka bërë që shumë njerëz t’i anulojnë pushimet verore.

Por, një grua nga Britania e Madhe pati një ide sa i përket pushimeve për vetën dhe familjen e saj. Ajo vendosi ta sjellë plazhin në kopshtin e saj të shtëpisë.

“Fëmijët u pikëlluan që nuk do e shijojnë plazhin këtë vit, kështu e solla atë tek ne”, citohet të ketë thënë ajo.

Lidhur me këtë projekt, të kënaqur janë shprehur edhe fëmijët e saj, të cilën lozin pothuajse çdo ditë në kopsht. /21Media