Shtëpia përbëhet nga dhoma e gjumit, banjo, kuzhina dhe korridori

Shtëpia përbëhet nga dhoma e gjumit, banjo, kuzhina dhe korridori

Kur pa se si me mijëra shishe hidheshin dhe nuk kryenin ndonjë funksion tjetër gruaja e quajtur Ivone Martins nga Brazili ka vendosur që me këto shishe të ndërtoj dhe zgjeroj shtëpinë e saj.

Projketi i saj nga dita në ditë binte në sy nga njerëzit në vendin e saj.  Pas vdekjes së djalit Ivone filloi ta ndërtoj komplet një shtëpi nga shishet.

Ajo është mjaft krenare për punën që e ka bërë, dhe shpreson se kjo gjë jo do të i ndihmonte ambientit, transmeton rtv21.tv

Shtëpia e saj përbëhet nga dhoma e gjumit, banjo, kuzhina dhe korridori, për krejt këto ajo ka përdorur më shumë se 6 mijë shishe.

Por, puna në shtëpi nuk ka mbaruar, Ivone gjithashtu ka menduar  se si të përfshijë materiale të tjera të ricikluara për të bërë mobilje për shtëpinë. /21Media