Një burrë organizoi një fotosesion për gruan e tij shtatzënë. Ai donte ta bënte një surprizë, por kur gruaja e mori vesh ajo refuzoi dhe i tha atij të dilte ai vetë para aparatit.

Fotografitë nga ky fotosesion interesant janë bërë publike nga Valentin Bosioc./21Media