Rock grupi i njohur shqiptar 403, ka publikuar projektin më të ri të titulluar “Përralla e fundit”.

Krijuesit e shumë hiteve, të cilat i kanë rezistuar dekadave, tregojnë përrallën e tyre të fundit, që vjen me tekst të ndjerë, muzikë, dhe orkestrim nga vokalisti i grupit Hektor Gjurgjiali.

Kënga është e realizuar edhe më videoklip që shfaq bukuritë e Prizrenit./21Media