Vajzat e kanë ndërprerë shkollimin pas klasës së nëntë

Vajzat e kanë ndërprerë shkollimin pas klasës së nëntë

Në Gumnishtë të Vushtrrisë tri shtëpi, shkolla është mbyllur, kurse shkollimin pas klasës së nëntë e kanë ndërprerë shumë fëmijë. Rruga e paasfaltuar dhe shpesh në dimër e pakalueshme vështirëson jetën e banorëve./21Media