Në ekranin e RTV21 ka filluar të transmetohet seriali turk “Kampionil”, serial ky i cili ka marrë vëmendje të madhe jo vetëm në Turqi por, edhe vendet tjera.

Ky serial ka një temë mjaft interesante dhe prekëse. Një djalë i ri i cili ka synim që të ndeshet në ring me kamionin e boksit, i cili ia vrau babain e tij gjatë një ndeshje.

Vëmendje të madhe po rrëmben edhe  “Gyneshi” rolin e të cilët po e luan aktori Emir Özyakışır.

 

Ashtu si në serial i ëmbël dhe i dashur duket të jetë edhe në jetën reale. Emiri ka 9 vjet dhe kjo nuk është hera e parë që ai ka marrë pjesë në ndonjë serial, ai gjithashtu mori pjesë edhe në shumë reklama televizive.

Më poshtë i gjeni disa fotografi të “Gyneshit” në jetën reale. /21Media