Seanca e Hysni Gucatit në Hagë

Seanca e Hysni Gucatit në Hagë

Në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë u mbajt paraqitja e parë e kryetarit të OVL-UÇK, Hysni Gucati, nën dyshimet për pengim dhe frikësim të dëshmitarëve me anë të publikimit të dokumenteve konfidenciale të dhomave të specializuara. Mbrojtja e Gucatit, kërkoi lirimin e tij me kusht./21Media