Hajdari: Turizmi, sektori që sjell punësim dhe zhvillim ekonomik

Në Prishtinë u hap Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “Kosova 2022”. Gjithsej në këtë takim morën pjesë 120 kompani turistike vendore dhe ndërkombëtare./21Media

Back to top button