Gjykata e Pejës mori vendim për kreun e Istogut

Gjykata e Pejës mori vendim për kreun e Istogut

Gjykata Themelore në Pejë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Pejës për masë të arrestit shtëpiak ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, dhe ish-nënkryetarit të Komunës, Lulzim Blakaj, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprat penale konflikt i interesit, keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar. Mbrotja e Haki Rugovës ka kundërshtuar akuzat ndaj klientit të tij./21Media