Shoqata “Jetimat e Ballkanit” e ka gëzuar edhe një familje kosovare, atë të veteranit Abit Asllani nga komuna e Skenderajit.

Humanistri kosovar, Halil Kastrati së bashku me të parin e kësaj komune, Bekim Jashari, ia kanë dhorëzuar çelësat e një banese një veterani nga kjo komunë.

“Nata e fiter Bajramit / E gezofshi banesen e re. Surprize e madhe sot ne Skenderaj. U dhurua banese e re 85 metra katrore dhe krejt e mobiluar. Veterani i luftes Abit Asllani me familjen e tij u be me banese te re. Detajet tjera sonte kur te behet publike video e ketij gezimi”, shkroi Kastrati në Facebook./21Media