Halimi thotë se është problematike ndarja BE dhe SHBA

Halimi thotë se është problematike ndarja BE dhe SHBA

Opinionisti Fisnik Halimi vlerëson se dialogu është një çështje tejet emergjente, e që sipas tij kjo është arsyeja pse ka rënë Qeveria dhe pse po krijohen këto rrethana. Halimi tha në “Click” se problematike është ndarja BE dhe SHBA, por edhe më problematike është ndarja mes shteteve të BE-së.

Halimi tha se organizata e BE-së s’e njeh Kosovën./21Media