Sherifi: Administrata s’mund t’ua ndalojë mëditjet deputetëve.- Përplasja Kurteshi-Haliti: Sami mos na shit përralla

Sherifi: Administrata s’mund t’ua ndalojë mëditjet deputetëve.- Përplasja Kurteshi-Haliti: Sami mos na shit përralla

Çështja e mëditjeve të deputetëve dhe ministrave në seancën e sotme është bërë temë diskutimi. Ishte, nënkryetari, Xhavit Haliti ai i cili kërkoi që në orën 15:30 do të bëhet votimi i të gjitha ligjeve të cilat shqyrtohen deri atëherë, por do të penalizohen me heqjen e mëditjeve të gjithë ata deputetë që pa arsye nuk vijnë për të votuar. Pati reagime të deputetëve, të cilët edhe kërkuan që tu heqen mëditjet edhe ministrave për mungesë në seanca të Kuvendit./21Media