Ministria e Shëndetësisë nga nesër, do të vendosë masa të reja për mbrojtje dhe parandalim të përhapjes së COVID-19 në Kosovë. Në mbledhjen e Qeverisë u mor vendim që orari i lëvizjes për qytetarë të mos ndryshojë. Lokalet e gastronomisë dhe qendrat tregtare, të cilat u mbyllën totalisht dymbëdhjetë ditë më pare, u vendos që të hapen.(Teksti-Fitore ADEMI, kamera-Sejdi CANOLLI)./21Media