“Në kërkim të së tashmes”

“Në kërkim të së tashmes”

Sot në Galerinë Kombëtare të Kosovës, hapet ekspozita e skulptores kosovare e cila jeton dhe vepron në Gjermani Leunora Salihu.

Ekspozita personale e Leunora Salihu “Në kërkim të së tashmes”, vjen e kuruar nga Katharina Klang.

Ekspozita hapet në ora 20:00.