Sonte do të hapet ekspozita e Zef Shoshit

Sonte do të hapet ekspozita e Zef Shoshit

Sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës do të bëhet hapja e ekspozitës së piktorit të njohur shqiptar, Zef Shoshit.

Ekspozita hapet sonte më 30 mars, në ora 19:00 në Galerinë Kombëtare të Kosovës. Ndërsa do të qëndrojë e hapur deri më 30 prill 2017

Veprat e Shoshit vijnë si pjesë e koleksionit të Galerisë Kombëtare të Arteve të Tiranës dhe koleksionit privat të artistit.

Ndryshe, ekspozita  Zef Shoshit do hapet sonte, ndërkaq do të qëndrojë e hapur deri më 30 prill 2017.