Pasqyrohet eksodi dhe kthimi i shqiptarëve ne Kosovë

Pasqyrohet eksodi dhe kthimi i shqiptarëve ne Kosovë

Refugjatët në kampe, nëna me fëmijë në krahë nëpër male, shtëpi të rrënuara, masakra njerëzish, kolonat e stërzgjatura me njerëz, ushtarët e UÇK-së duke ndihmuar nënat shqiptare, janë vetëm disa nga pamjet që janë pasqyruar në një ekspozitë nga eksodi dhe kthimi i shqiptarëve në Kosovë në vitin 1999./21Media