Promovon bizneset e gjelbra në vend

Promovon bizneset e gjelbra në vend

Është hapur edicioni i katërt i “Festivalit të Gjelbër”. Në këtë festival po marrin pjesë 45 ndërmarrje të bazuara në energji të gjelbër, ku priten edhe shumë kontrata dhe marrëveshje eksporti./21Media