Matoshi: 352 ndërtime pa leje mund të legalizohen përmes kësaj fushate

Matoshi: 352 ndërtime pa leje mund të legalizohen përmes kësaj fushate

Edhe zyrtarisht është hapur fushata për legalizimin e ndërtimeve pa leje, motoja e së cilës është “Legalizo Ndërtimin, mos e humb mundësinë”. Kjo fushatë  do ofrojë mundësi për qytetarët që me taksa më të ulëta dhe procedura më të lehta t’i legalizojnë  objektet e tyre./21Media