Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes vendosi për hapjen e konkursit për Komisioneri të Agjencisë për Informim dhe Privatësi. U vendos gjithashtu që në panel vlerësues të jenë anëtarët e po të njëjtit komision./21Media

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes vendosi për hapjen e konkursit për Komisioneri të Agjencisë për Informim dhe Privatësi. U vendos gjithashtu që në panel vlerësues të jenë anëtarët e po të njëjtit komision./21Media