Një vend skenik kinez ka hapur luhajen më të lartë në botë, e cila është ngritur në skajin e një shkëmbi 2300 metra të lartë.

Udhëtimi ekstrem është një gjatësi 328 metra e gjatë, afërsisht e barabartë me një ndërtesë 30-katëshe.

Faturuar si ‘mbreti i të gjitha lëkundjeve’, është vendosur në Chongqing të Kinës jug-perëndimore, transmeton rtv21.tv.

Sidoqoftë, për shkak të shpërthimit të koronavirusit dhe bllokimit të mëvonshëm, menaxhmenti duhej të vononte hapjen madhështore.

Struktura e sapo kompletuar është e gjatë, e shpejtë dhe e frikshme. Megjithatë, inxhinieri ka siguruar publikun sigurinë e makinës.

Çdo ditë deri në 4,000 njerëz u mblidhën në park për të provuar lëkundjet unike, sipas një zëdhënësi./21Media