Panairi i parë i këtij qyteti qëndron i hapur deri më 4 gusht

Panairi i parë i këtij qyteti qëndron i hapur deri më 4 gusht

Ministri në detyrë i kulturës, Kujtim Gashi, sot, në hapje të Panairit të Librit në Ferizaj ka deklaruar se gjatë viteve në vijim do t’i kenë në fokus botuesit dhe autorët. Pos këtyre, Gashi tha se gjatë 2019-tës i kanë dhënë prioritet librit. Ndërkaq kryetari Aliu e quajti Ferizajn “kryeqytet të kulturës”. Të gjitha këto u thanë në hapje të e Panairit të Librit që për herë të parë organizohet në këtë qytet./21Media