Presim suksesin e parë në procesin e njohjes reciproke

Presim suksesin e parë në procesin e njohjes reciproke

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj,  ka deklaruar se partia e tij e përkrah delegacionin e Kosovës në takimin e 27 qershorit dhe në vazhdim të dialogut. Ai ka paraqitur tri parimet, që sipas AAK-së duhet të respektohen në dialog.
Ndjekim pjesë nga konferenca e Haradinajt për media.