Lideri i Aleancës për Ardhmerinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka dhuarar gjak për nderë të 28 nëntorit. Ai këtë e ka bërë të dirur përmes rrjeteve sociale

28 Nëntori na kujton Gjergj Kastriotin, pavarësinë e Shqipërisë, ditëlindjen e Komandantit Legjendar Adem Jashari, daljen publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe luftën heroike të saj, gjakun e sakrificën e popullit shqiptar ndër shekuj.

Për nder të kësaj dite, me kolegë nga Aleanca, dhuruam gjak në Transfuzionin e Gjakut në Prishtinë. Nevoja për gjak është jashtëzakonisht e madhe.

Duke ju uruar festat e Nëntorit, apeloj që secili që ka mundësi të dhurojë gjak që të shpëtojë jetë. “,ka shkruar Haradinaj në Facebook./21Media