Haradinaj: Do ta marrë përsipër barrën e udhëheqjes së dialogut.-Haradinaj: Nuk mund të më detyrojnë të flas për ndarjen e vendit.-Haradinaj: Serbia po e kushtëzon njohjen me taksën

Haradinaj: Do ta marrë përsipër barrën e udhëheqjes së dialogut.-Haradinaj: Nuk mund të më detyrojnë të flas për ndarjen e vendit.-Haradinaj: Serbia po e kushtëzon njohjen me taksën

Ramush Haradinaj, ka deklaruar se një nga arsyet e dorëheqjes së tij ka qenë presioni ndërkombëtar për heqjen e taksës ndaj Serbisë, pavarësisht se dorëheqja e tij erdha pas ftesës që i bëri Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit.
Si kandidat për kryeministër nga koalicioni AAK-PSD, Haradinaj, tha se qeveria e re e udhëhequr nga ai,  nuk duhet ta heq taksën  ndaj Serbisë deri në njohjen e Kosovës, sepse sipas tij, një  vendim i tillë do të ishte tragjik për vendin.
Për këto dhe çështje të tjera, ndjekim intervistën me Haradinaj të cilën e realizoi kolegu Burim Zariqi ./21Media