Haradinaj tha se rruga e Kosovës është e garantuar

Haradinaj tha se rruga e Kosovës është e garantuar

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj në 12-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës tha se ka të arritura, por edhe sfida. Haradinaj u shpreh i bindur se sa me shpejtë të jemi vigjilent do ta kemi edhe anëtarësimin në BE dhe ushtrinë pjesë të NATO-s.

Haradinaj u shpreh se pavarësisht se a janë në pozitë apo opozitë është krejt e parëndësishme kur është në pyetje shteti./21Media