Kryeministri dhe ambasadori italian flasin për zgjedhje

Kryeministri dhe ambasadori italian flasin për zgjedhje

Kryeministri në largim Ramush Haradinaj, ka takuar ambasadorin e Italisë në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi.

Haradinaj ka thënë se Italia ndër vite ka treguar mbështetje për Kosovën dhe se këtë duhet ta vazhdojë edhe në procese të tjera, siç është liberalizimi i vizave.

Italia ndër vite ka treguar kujdes dhe mbështetje të veçantë për vendin dhe ky partneritet duhet të vazhdoj edhe në procese të rëndësishme për Kosovën, siç është liberalizimi i vizave, si një e drejtë e popullit tonë. Në takim të rregullt me Ambasadorin Italian Piero Cristoforo Sardi, theksova se Kosova ka treguar pjekuri të lartë politike dhe demokratike me procesin e ri të zgjedhjeve dhe se përkushtimi institucional do të vazhdojë në temat e rëndësishme, siç është dialogu, rruga euro-atlantike dhe fuqizimi i brendshëm i vendit”, shkroi Haradinaj në Facebook./21Media