Ahmeti: Koalicioni AAK-PSD ka guxim dhe vullnet për punë

Ahmeti: Koalicioni AAK-PSD ka guxim dhe vullnet për punë

Koalicioni AAK-PSD prezantoi 110  kandidatët për deputetë të Kuvendit të Kosovës. U tha se të gjithë kandidatët në listë kanë guxim  dhe vullnet që të punojnë për interesat e qytetarëve./21Media