Dy vjet të qeverisjes së Haradinajt

Dy vjet të qeverisjes së Haradinajt

Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj, gjatë prezantimit të raportit të punës dyvjeçare të qeverisjes së tij, theksoi se ka pasur të arritura në këtë periudhë që sipas tij, janë me rëndësi për vendin në aspektin e sigurisë, ekonomisë dhe mirëqenies sociale. Por, cilat janë punët që mbetën pa u kryer dhe cilat janë vendimet e tij që ngjallën reagime dhe kritika, ndjekim raportin në vazhdim. /21Media