Samiti i Poznanit.-Haradinaj: Duhet marrëveshje me njohje reciproke.Vorth: Procesi i dialogut ka vështirësi

Samiti i Poznanit.-Haradinaj: Duhet marrëveshje me njohje reciproke.Vorth: Procesi i dialogut ka vështirësi

Kryeministri Ramush Haradinaj, mori pjesë në Samitin e vendeve të Ballkanit Perëndimor i cili po mbahet në Poznan të Polonisë. Në sesionin plenar ka mbajtur fjalë edhe kryeministri Ramush Haradinaj. Në këtë samit morri  pjesë edhe kancelarja gjermane Anglea Merkel dhe ish shefja e politikës së jashtme të BE-së Frederika Mogherini. Në këtë samit theks i veçantë i është kushtuar procesit të dialogut Kosovë-Serbi./21Media