Akademi përkujtimore në nderim  të familjes Jashari

Akademi përkujtimore në nderim  të familjes Jashari

Në nderim të familjes Jashari dhe Epopesë së UCK-së,  nën patronatin e kryeministrit, Ramush Haradinaj u mbajt Akademi Përkujtimore në Teatrin Kombëtar. U tha se lufta e Adem Jasharit qartësoi si asnjëherë më parë fundin e regjimit serb dhe të ardhmen e ndritshme për Kosovën./21Media