Jashari: Ky është nëntori i lavdisë

Jashari: Ky është nëntori i lavdisë

Liria e Kosovës në themel i ka heronjtë e kombit tha gjatë homazheve që bëri për festat e nëntorit, kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj. Kryeministri në detyrë përmendi edhe tragjedinë që ndodhi dje në Shqipëri, ku tha se Kosova ka qenë në krye të detyrës për t’i dalë në ndihmë dhe në përkrahje./21Media