Konferenca Global woman Summit

Konferenca Global woman Summit

Gratë e Kosovës historikisht kanë qenë bazament dhe guri i mbijetesës për vendin. E fuqizimi i gruas do të thotë familje proaktive dhe shoqëri të gjallëruara, në stabilitet dhe zhvillim ekonomik, deklaroi kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj në konferencën Global Woman Summit, organizuar nga Global Woman Club./21Media