Akademi përkujtimore për betejën e Çabratit

Akademi përkujtimore për betejën e Çabratit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në akademinë përkujtimore kushtuar betejës së Çabratit. Kryeministri Haradinaj, tha se ata që mohojnë krimet, masakrat e tragjeditë e shkaktuara në Kosovë do të mbahet përgjegjës para ligjit. Shtoi se Serbia duhet ta njoh Kosovën në mënyrë që të hiqet edhe taksa 100% e vendosur ndaj produkteve Serbe dhe Bosnjë e Hercegovinës./21Media