Nasim Haradinajt në Speciale

Nasim Haradinajt në Speciale

Nënkryetari i OVL të UCK-së, Nasim Haradinaj, është paraqitur sot para trupit gjykues të Dhomave të Specializuara në Hagë nën dyshimet për pengim dhe frikësim të dëshmitarëve me anë të  publikimit të dokumenteve konfidenciale të dhomave të specializuara, të cilat u paraqitet gjatë këtij muaji në zyrat e OVL-UÇK-së që më pas u bënë publike nga Haradinaj. Por, Haradinaj tha se nuk e njeh Gjykatën Speciale duke e quajtur me afat të skaduar./21Media