Haradinaj: Kontrabandostët tentuan ta pengojnë aksionin e Policisë, kurse Rusia dëshiron destabilizimin e Kosovës.-Haradinaj: Serbia nuk duhet ta mbroj krimin e organizuar

Haradinaj: Kontrabandostët tentuan ta pengojnë aksionin e Policisë, kurse Rusia dëshiron destabilizimin e Kosovës.-Haradinaj: Serbia nuk duhet ta mbroj krimin e organizuar

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka thënë se aksioni i sotëm i Policisë në komunat veriore dhe jugore nuk ishte kundër qytetarëve por kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Tha se asnjë agjendë e Rusisë apo Serbisë nuk mund ta ndal luftimin e këtyre dukurive negative në territorin e Kosovës./21Media