Ramush Haradinaj në “FOL Hapur

Ramush Haradinaj në “FOL Hapur

Kandidati për kryeministër i koalicionit AAK-PSD, Ramush Haradinaj, në debatin “FOL Hapur”, paraqiti qëndrimet e tij për dialogun me Serbinë, taksën ndaj produkteve serbe, si dhe për liberalizimin e vizave. Haradinaj tha se nëse merr besimin e qytetarëve, fokusi do të jetë në zhvillim ekonomik./21Media