Haradinaj: Kanë mbetur edhe dy udhëzime administrative që të zbatohen në tërësi  

Haradinaj: Kanë mbetur edhe dy udhëzime administrative që të zbatohen në tërësi  

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka pritur përfaqësuesit e Shoqatës Handikos.  Haradinaj tha se kushdo që vjen në krye të Qeverisë së ardhshme duhet t’i kushtojë vëmendje kësaj kategorie të ndjeshme shoqërore. Ndërsa, drejtori i shoqatës “Handikos”, Afrim Maliqi, kërkoi më shumë mundësi në edukim dhe  punësim për këtë kategori, që të jenë të barabartë me të gjithë qytetarët e vendit./21Media