AAk tregopn tri pikat kyçe për ekonominë

AAk tregopn tri pikat kyçe për ekonominë

Sonte në “DebaPernime”, koaliconi AAK- PSD po paraqesin programin e tyre qeverisës. Lideri i këtij subjekti politik, Ramush Haradinaj tregoi prioritetet sa i përket ekonomisë.

Ai përmendi tri veprime që sipas tij mund t’i bëjë qeveria për ta zhvilluar ekonominë. Pika e parë sipas tij është paraja, e dyta Haradinaj tha se është toka, kurse e treta marrëdhënia byrokratike mes ndërmarrjeve publike dhe privat.

Tutje Shyqyri Bytyqi nga AAK tha se do ta krijojnë Fondin Zhvillimor, qëllimi i këtij fondi sipas tij është që – “para se të shfrytëzojmë paratë e tjerëve duhet t’i shfrytëzojmë paratë tona të cilat do të ndikojnë në zhvillimin ekonomik”./21Media