Hadinaj: Themelet e Shqipërisë së re janë vënë në Prizren

 Hadinaj: Themelet e Shqipërisë së re janë vënë në Prizren

Ish Kryeministri Ramush Haradinaj, bëri homazhe te shtatoret e Abdyl Frashërit, Sylejman Vokshit dhe Ymer Prizrenit, me ç’rast tha se me Lidhjen Shqiptare të Prizrenit, janë vënë Themelet e Shqipërisë së re. Aty foli edhe për koalicionin më Lidhjen Demokratike të Kosovës, ku deklaroi se qeveria e re do të rikthej normalitetin ekonomik./21Media